гярб вечнълс
Гярб Вечнълс е ананим образуван от написаната или прочетена отзад напред дума - име Слънчев Бряг. А както всички знаем това добре известният ни български курорт.

И сега ще се запитате - защо ни е да четем тази дума отзад напред.

SEO


Изисква го правилото на SEO състезание, което стартира на 15 юни. Състезанието "гярб вечнълс" е с продължителност три месеца и ще завърши на 15 септември 2013 година.

Печели този линк, който се класира на първо място във водещата търсачка "Google" по ключовата дума на състезанието: гярб вечнълс. Турнирът за оптимизатори се организира и спонсорира от Imperial Group Hotels - Слънчев Бряг. Голямата награда за първо място в конкурса е, 3 нощувки за двама "Ол инклузив" в хотел Империал 4 звезди в Слънчев бряг.

Условията са поставени, имаме първоизточник нова дума гярб вечнълс, но всъщност идеята е по-скоро още по-добра популяризация на родния ни курорт.

Курортен комплекс Слънчев бряг е едно от най-популярните места за почивка и забавления в България и Европа. Той се намира в южната част на Черноморското крайбрежие, на 35 км от Бургас и на 95 км от Варна. Областни центрове, които разполагат с международни летища.

Слънчев бряг се намира на брега на полукръгъл залив, плажовете на който са обърнати на Изток. Рядко срещана благотворна комбинация, в Европа са рядкост плажове с такъв морски хоризонт.

В северната част на курорта завършват разклоненията на Стара планина, а в южната по бреговата линия се образуват естествени пясъчни дюни. Истинска природна хармония.

Плажовете са покрити с фин пясък, водата в морето е чиста, а дъното е полегато. На разположение на туристите са множество хотели, които разполагат с басейни, ресторанти, барове и много спортни съоръжения. Възможностите за спорт са изключително много - сърфинг, водни ски, парашутизъм, делтапланеризъм и банан, ветроходство, яхти, гребло лодки, катери, скутери, плажен волейбол и други. Организират се много спортни турнири за аматьори и професионалисти.